وبینار نقش تغذیه در محافظت از سیستم ایمنی در زمان شیوع کرونا برگزار شد
در وبینار نقش تغذیه در محافظت از سیستم ایمنی در زمان شیوع کرونا بر نقش تغذیه در پیشگیری و تقویت سیستم ایمنی بیماران مبتلا به کووید تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، وبینار نقش تغذیه در محافظت از سیستم ایمنی در زمان شیوع کرونا به مناسبت هفته سلامت، سه شنبه 7 اردیبهشت 1400 در بیمارستان سینا برگزار شد.
مدرس این وبینار، لیلا بابایی، کارشناس تغذیه بیمارستان سینا بود و به بیان آموزش های لازم در زمینه تقویت سیستم ایمنی در پیشگیری از کرونا و همچنین تقویت سسیستم ایمنی در بیماران مبتلا به کرونا پرداخت.
وی یادآور شد؛ رعایت هرم غذایی و استفاده از تمام گروه های غذایی شامل نان و غلات، سبزیجات، میوه جات، لبنیات و گوشت با تامین نوترینتهای موثر در سیستم ایمنی مثل ویتامین سی، ویتامین های گروه ب، ویتامین آ، منیزیوم، روی و سلنیوم باعث حفظ ایمنی در بالاترین سطح خواهد شد.
بابایی همچنین افزود: در افراد مبتلا به کرونا، تخلیه بدن از یک سری از ویتامین ها و مواد معدنی موجب ضعیف شدن سیستم ایمنی می شود.که علاوه بر رعایت هرم غذایی، دریافت مکمل های غذایی به منظور جبران مواد مغذی از دست رفته ضرورت دارد.
نظر دهید